Nòvas ← d’Autras notícias

I Campionat de Scrabble de Canet de Mar

22 jugadors del CS Canet de Mar, CS Queimada (Barcelona), CS Premià de Mar, CS Manresa, CS Prat del Llobregat, CS Cerdanyola del Vallès, CS Sabadell i CS Girona, participen a la primera edició del Campionat de Scrabble en català de Canet de Mar

El dissabte 14 de març, a les 10 hores del matí, va estrenar-se a la Masoveria aquesta nova competició escrablística que impulsa el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la Plataforma per la Llengua Canet de Mar.

Es van jugar sis rondes, repartides en dos torns de tres pel matí i tres més per la tarda, seguint el reglament dels campionats oficials de la FISC i el Diccionari Oficial en Català de Scrabble. Totalitzant es van jugar 66 partides d'un contra un. Al migdia vam fer un dinar de germanor a Cal Tibu.

Volem felicitar a tots els jugadors per la seva participació i volem destacar l'excel·lent ambient que es va viure durant tot el dia, gaudint plegats del joc de taula per excel·lència del català. També volem agrair el suport de la Federació Internacional de Scrabble en Català i de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar.

Els premiats han estat els següents:

1r classificat: Carles Cassanyes (CS Sabadell)
2n classificat: Marc Ballús (CS Manresa)
3r classificat: Octavi Mocanu (CS Cerdanyola)

Premi a la millor jugada amb el dígraf «NY»:
Arola Conesa (CS Premià de Mar) amb el mot "BANYAREN" (85 punts)

Premi a la jugada de més puntuació:
Mireia Illa (CS Canet) amb el mot "ETZIBARÀ" (116 punts)

Premi al millor jugador del CS Canet de Mar: Mercè Illa (1a classificada de Canet, onzena a la classificació general)

Vegeu més fotografies a http://www.facebook.com/scrabble.canet i un clip del campionat elaborat per Francesc Gallèn fent clic aquí. Si voleu consultar el rànquing RASSCAT, feu clic aquí, amb els resultats de la competició ja inclosos.

Ara us convoquem a tots al II Concurs de Scrabble en Català de Sant Joan de Canet de Mar, que celebrarem novament a la Masoveria, el 24 de juny per la tarda, dia de Sant Joan, festa nacional dels Països Catalans. Us informarem des d'aquesta pàgina web i xarxes socials. Fins ben aviat!

Font: http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin