Nòvas ← d’Autras notícias

Aquest mes de març, lleure en català al Maresme!

La Plataforma per la Llengua del Maresme ens proposa un seguit d'activitats per no aborrir-nos aquest mes de març! Arriba la primavera i ja venen ganes d'activar-se i sortir al carrer. Fes-ho gaudint del lleure en català! Consulta totes les activitats aquí.

Aquest mes de març teniu diverses activitats a la comarca del Maresme! A Arenys de Mar, trobareu l'exposició "Català, llengua d'Europa" del 2 al 13 de març a la sala de les botes del C.C. Calisay i del 16 de març al 26 podreu visitar-la a l' IES Tres Turons.

El proper 13 de març, a Arenys de Mar, podreu veure la projecció del documental "Són bojos, aquests catalans?", on veurem la situació del català al Principat i a la Franja, el director i la protagonista ens porten al País Valencià per mostrar-nos quina és la situació de la llengua en aquell territori.

El dissabte 14 de març, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la secció local de Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de la Federació Internaci- onal de Scrabble en Català i l'Ajuntament de Canet de Mar, celebrarem el I Campionat de Scrabble de Canet de Mar a La Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n).

I recordar-vos que, si teniu ganes de fer de parella lingüística per ensenyar o aprendre català podeu inscriure-us o informar-vos'en, posant-vos en contacte amb la Plataforma per la Llengua Canet de Mar a través del correu electrònic plcanet@plataforma-llengua.cat.

Per a més informació, consulta totes les activitats en aquest enllaç.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin