Nòvas ← d’Autras notícias

Presentem el projecte "El mapa de les llengües" a Lleida

El pròxim dijous 29 de gener, a les sis de la tarda, presentem el projecte virtual "El mapa de les llengües" a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Carulla. Vine i descobreix la diversitat lingüística del teu país!

La Plataforma per la Llengua presentarà el pròxim dijous 29 de gener a Lleida el web "El mapa de les llengües", un projecte amb l'objectiu d'apropar i donar a conèixer la diversitat lingüística dels territoris de parla catalana a tota la ciutadania, i emfasitzar el paper central de la llengua catalana com a vertebradora d'aquesta diversitat. El web s'estructura en dos mapes.
El primer, el mapa del món, permet visualitzar l'origen geogràfic de les més de 270 llengües que avui dia es parlen als nostres territoris, i aporta informació precisa sobre la família lingüística d'on provenen, o en quins altres països es parlen. El segon, el mapa dels territoris de parla catalana, permet conèixer i situar-hi les entitats tant de persones nouvingudes com de la societat d'acollida que promouen l'aprenentatge de la llengua catalana.

Dijous 29 de gener, a les sis de la tarda, us esperem a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida per presentar-vos aquest projecte, juntament amb la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Carulla.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin