Nòvas ← d’Autras notícias

Aquesta tarda t'esperem a la taula rodona "El català, qüestió d'Estat", a l'Ateneu Barcelonès! No hi faltis!

La Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès, organitza aquest vespre a partir de les 19:30 h, a la Sala d'actes Oriol Bohigas d'aquesta institució un debat per analitzar la situació del català sota el títol: El català, qüestió d'Estat. Amb la participació de Josep-Anton Fernàndez, de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua, Eva Piquer, directora del magazín cultural Catorze.cat, i Joan Manuel Tresserras, exconseller de Cultura i professor de Periodisme i Comunicació de la UAB. No hi faltis!!

El debat, que posarà sobre la taula temes com l'efecte de les polítiques de l'Estat espanyol sobre la vitalitat de la llengua catalana, quin paper juguen els principals partits polítics espanyols en aquesta situació, com viuen i com els hi afecten aquestes polítiques als altres territoris de parla catalana com les Illes Balears o el País Valencià...

En aquest interessant debat, hi participaran Josep-Anton Fernàndez, membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua, professor agregat dels estudis d'arts i humanitats de la UOC i director del Màster universitari d'Estudis catalans; Eva Piquer, directora del magazín cultural Catorze.cat, i Joan Manuel Tresserras, professor del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB.

T'hi esperem!!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin