Nòvas ← d’Autras notícias

Participa en el sorteig de 3 entrades dobles per anar al cinema amb els més petits!

La Plataforma per la Llengua sorteja entre els seus socis i sòcies 3 entrades dobles per assistir, el dia 30 de desembre, al cicle de cinema PACK MÀGIC de NADAL, una selecció de pel·lícules infantils de producció internacional doblades al català que es projectaran als cinemes Boliche de Barcelona. Envia'ns un correu electrònic indicant el nom i cognoms dels assistents per participar-hi fins el 19 de desembre, sort!

El català al cinema encara presenta una situació molt precària: l'oferta en català no arriba ni al 5% de les pel·lícules de la cartellera. Els més petits, també pateixen aquesta situació, i no poden gaudir del cinema en la seva llengua. Malgrat això, podem gaudir del cinema en llengua catalana gràcies a iniciatives com la que ens presenta Drac Màgic per aquests dies de Nadal.

Del 13 de desembre fins l'11 de gener, podreu trobar a diverses sales de cinema de Catalunya el cicle de cinema PACK MÀGIC de NADAL, una selecció de pel·lícules infantils de producció internacional doblades al català. Es tracta d'una proposta cultural de qualitat per a famílies que vulguin acompanyar els seus infants en la descoberta del món del cinema. La programació inclou 3 estrenes de cinema suec:

  • Les malifetes de l'Emil (a partir de 5 anys)
  • La petita Anna i el Tiet Llargarut (a partir de 3 anys)
  • Laban, el petit fantasma. Quina por! (a partir de 2 anys)

Es projectaran a: Boliche Cinemes de Barcelona, CineBaix de Sant Feliu i Rambla de l'Art de Cambrils.

EL SORTEIG

La Plataforma per la Llengua sortejarà 3 entrades dobles per anar a veure una de les tres projeccions esmentades, en sessió matinal, als cinemes Boliche el pròxim 30 de desembre.

Per participar-hi, heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat indicant el nom i cognoms de les persones que assistiran a la projecció. Teniu temps d'enviar el correu fins el pròxim 19 de desembre!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin