Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua col·labora al DAU, el Festival del joc de Barcelona

Després de celebrar la 11a Festa del Joc i Lleure en català, la Plataforma per la Llengua tornarà a fer acte de presència en un esdeveniment relacionat amb el jocs i les joguines. Serà durant el 13 i 14 de desembre al Festival del joc de Barcelona, el DAU, que arriba a la seva 3a edició.

La Fàbrica de creació de Barcelona Fabra i Cots, a Sant Andreu, serà la seu d'aquest festival, que aplega diverses propostes d'autors catalans i jocs de tots els tipus i per a totes les edats. La Plataforma per la Llengua, juntament amb el Consorci per la Normalització Lingüística, hi serà per reivindicar el dret i la importància de disposar de jocs en català, que tenen una presència molt minoritària al mercat. Els jocs, com a elements de relació i cohesió social de primer ordre, són essencials per a la socialització i per a la normalització del català entre els més petits.

Entre les activitats programades es podran trobar jocs de taula, jocs tradicionals o jocs de simulació històrica, de rol i de miniatures. Com cada any, el festival també edita una guia amb un reculldels millors jocs que es poden trobar actualment a les botigues. A més, l'entrada és gratuïta!

Us recordem que podeu adherir-vos al Manifest pel joc en català per ajudar-nos a reivindicar el dret dels infants a poder jugar i divertir-se en la seva llengua.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin