Nòvas ← d’Autras notícias

El Voluntariat Lingüístic Juvenil de la Plataforma per la Llengua guardonat als Premis de Civisme 2014

La Plataforma per la Llengua va recollir ahir al vespre aquest distintiu al Palau Centelles de Barcelona

En concret, el Departament de Benestar Social i Família ha premiat amb la segona posició del Premi Jaume Ciurana els voluntaris de la Plataforma que participen en el projecte de parelles lingüístiques.

Aquest premi, que ja suma 28 edicions, vol reconèixer aquells col·lectius de joves que han realitzat una tasca cívica i d'integració rellevant en la societat catalana. Els voluntaris que han  treballat en el projecte de parelles lingüístiques han estat un dels col·lectius que han rebut el premi, juntament amb l'Associació de Joves per a la Igualtat i la Solidaritat i els voluntaris del Club Esportiu Minusvàlids Sant Rafael.

El premi l'ha recollit l'Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua, juntament amb una parella de voluntaris, l'Abdel i en Taouffik. Ells són només una petita representació de totes les persones que han ajudat a fer que les parelles lingüístiques siguin un instrument d'integració essencial. En els més de 10 anys que porta en marxa el projecte, s'han format més de 80.000 parelles lingüístiques al llarg del territori català.

Des de la Plataforma per la Llengua només podem mostrar el nostre agraïment a totes aquelles persones que contribueixen a fer que el català sigui una eina bàsica d'integració. Igualment, estem francament contents pel reconeixement que s'enduen els voluntaris del projecte de parelles lingüístiques, que fan una feina molt important en un àmbit fonamental i que mai ens cansarem de reivindicar.

Amb el vostre suport esperem continuar fent un servei a la llengua on més ho necessita: al carrer! Si tens més de 16 anys i tens ganes de contribuir al projecte, només ens has d'escriure al correu  vxl@plataforma-llengua.cat o trucar al telèfon 933211803.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin