Nòvas ← d’Autras notícias

El Joc del català finalitza amb milers de participants i molts premis repartits!

La setmana passada va finalitzar #eljocdelcatalà! Prop de 15.000 persones van participar-hi, divertint-se i aprenent amb la nostra llengua. A més a més, totes aquestes persones, participaran en el sorteig d'un viatge a l'Alguer per a dues persones. La setmana vinent, anunciarem el guanyador o guanyadora! Sort!

Al llarg d'aquest estiu, la Plataforma per la Llengua us ha convidat a jugar amb el Joc del català, una iniciativa que volia donar a conèixer algunes dades curioses, d'altres rellevants, sobre el català d'una manera lúdica i divertida. A més a més, totes les persones que hi participaven, podien aconseguir premis diaris i entrar en el sorteig d'un viatge a l'Alguer per a dues persones.

Amb la finalització del joc aquest dissabte 11 d'octubre, hem recollit les dades de prop de 15.000 persones que hi han jugat! La setmana que ve, celebrarem el sorteig per conèixer, finalment, l'afortunat o afortunada que viatjarà a l'Alguer!

Moltes gràcies a tots i totes per haver participat en aquesta iniciativa i ajudar-nos a difondre i conèixer una mica més la nostra llengua!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin