Nòvas ← d’Autras notícias

Ja tenim l'últim número de La Corbella!

La Plataforma per la Llengua publica el seu últim número de La Corbella, la revista informativa de l'entitat. Amb aquesta última publicació, ja són 23 el nombre de revistes publicades que repassen la feina feta per l'entitat. En aquesta edició, trobareu notícies, articles d'opinió, entrevistes... sobre les iniciatives més recents que ha portat a terme de l'ONG del català. Llegeix-la aquí!

La Corbella és la revista informativa de la Plataforma per la Llengua. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes de la Plataforma per la Llengua i sobre els èxits assolits, articles d'opinió sobre diversos temes sociolingüístics i enllaços i recomanacions d'interès. L'any 2008 la Federació d'Ateneus de Catalunya va atorgar a la revista el premi al millor mitjà de comunicació d'associacions culturals. El seu nom surt d'una de les lletres de l'Ovidi Montllor i aquest és el nostre petit homenatge.

En aquesta vint-i-tresena edició podreu llegir les diverses activitats i campanyes desenvolupades en les diferents àrees de l'entitat. En l'àmbit d'empresa i consum, expliquem a fons el web que ajuda a les empreses a fer una bona pràctica lingüística i presentem un dels diversos estudis desenvolupats en aquesta àrea, el comparatiu sobre lleis lingüístiques en la retolació comercial i la publicitat. Dues publicacions destacades d'aquest passat 2013, dins l'àrea d'acollida, van ser el llibret Privet al català, dirigit a la comunitat ortodoxa de parla russa a Catalunya, i la Guia Amb el català xuta i gooool! amb el suport de la Fundació F.C Barcelona. En aquesta última edició, també trobareu dues cròniques sobre les dues darreres diades de Sant Jordi. Dins l'àmbit de Cultura i audiovisual podreu llegir un article sobre la Llei del cinema en català, tema que ven aviat tractarem a fons! Articles d'opinió, entrevistes al director i al president de l'entitat, notícies, últims actes destacats que hem realitzat... i un dossier especial dedicat als 20 anys de l'entitat!

Ja podeu llegir les últimes notícies més destacades de l'entitat en aquest enllaç i conèixer una mica més a fons les diverses activitats desenvolupades per la Plataforma per la Llengua!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin

Documents relacionats