Nòvas ← d’Autras notícias

Aquest cap de setmana, amb el diari ARA, el llibre dels 20 anys de la Plataforma per la Llengua

Dissabte 24 i diumenge 25 de maig, coincidint amb les eleccions europees, es podrà comprar el llibre dels vint anys de la Plataforma per la Llengua juntament amb el diari ARA. Així, aquest cap de setmana, als quioscs de Catalunya, es podrà adquirir per 15€ Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català. Escolta la falca del llibre a Catalunya Ràdio aquí.

El pròxim cap de setmana, podràs aconseguir el llibre que explica la història de la Plataforma per la Llengua en l'any del seu vintè aniversari. Dues dècades d'accions a favor del català que ara són més d'actualitat que mai, amb els atacs a la immersió lingüística a Catalunya, amb el tancament de TV3 al País Valencià, amb les samarretes verdes a les Illes Balears i amb el LAPAO a la Franja de Ponent.

El llibre, editat per Base, posa de relleu el paper de l'ONG del català en el procés de normalització lingüística, tot contextualitzant-lo en el moment social i polític que viu el país. L'autor, l'historiador Francesc Marco Palau, ens ofereix una panoràmica del moviment a favor de la llengua catalana des de la transició fins als nostres dies, analitzant la tasca de les institucions, els partits polítics i la societat civil en fer del català la llengua comuna i de cohesió social.

El volum compta, a més, amb un pròleg del filòleg Jordi Manent i reflexions del president de l'ONG del català, Òscar Escuder, i de la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana i membre de l'executiva de l'entitat, Carme Forcadell.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin