Nòvas ← d’Autras notícias

Compte enrere: un mes pel #RepteCocacola

El pròxim 31 de maig, la Plataforma per la Llengua farà un gran mural a la Plaça Catalunya de Barcelona per reclamar que Coca-Cola, i totes les empreses que distribueixen els seus productes als territoris de parla catalana, etiquetin en català! El mural estarà fet amb 20.000 llaunes d'aquest refresc. Falta un mes per l'acte i ja en tenim 17.000! Ens ajudes a superar la fita? Consulta els punts de recollida aquí!

La plaça de Catalunya de Barcelona serà, el 31 de maig de 2014, l'escenari del #repteCocacola. Aquesta acció massiva organitzada per la Plataforma per la Llengua pretén aplegar 20.000 llaunes buides de Coca-cola amb l'objectiu d'aconseguir estendre l'etiquetatge en català entre les empreses, agafant l'exemple d'una de les multinacionals que, malgrat etiquetar els seus productes en llengües molt menys parlades, ha ignorat des de sempre el català, Coca-cola. Per això, l'acció demanarà a aquesta marca que incorpori la nostra llengua en els seus productes, formant amb les llaunes recollides un mosaic a  terra amb la demanda "ETIQUETEU EN CATALÀ!!!"

Pots portar lesllaunes buides de Coca-Cola als punts de recollida establers que trobaràs a la pàgina web del RepteCocacola i seguir la campanya a través de les xarxes socials amb el hashtag #RepteCocacola.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin