Nòvas ← d’Autras notícias

El Voluntariat Lingüístic de la Plataforma per la Llengua visita el Museu d'Història de Catalunya

El passat 9 d'abril, una bona colla de participants del Voluntariat Lingüístic de la Plataforma per la Llengua, tant voluntaris com aprenents, van trobar-se per visitar el Museu d'Història de Catalunya. En Sergi, estudiant d'història i voluntari de la Plataforma per la Llengua, va ser el guia de l'activitat i va fer que la visita fos d'allò més amena i interessant.

Durant la visita, els voluntaris i voluntàries lingüístics, van tenir l'oportunitat de recrear les situacions i episodis de la història: van poder comprovar com n'era de pesant l'armadura d'un cavaller i es van ficar tots a la seva tenda, entre altres coses.  

Aquesta és una de les diverses activitats del Voluntariat Lingüístic, que són una bona oportunitat per conèixer millor la gent que hi participa i per facilitar els intercanvis interculturals, ja que no només els aprenents descobreixen coses de la cultura catalana sinó que els voluntaris també aprenen coses de les cultures dels seus companys. En altres sortides anteriors, els voluntaris lingüístics han visitat el museu del Barça, van assistir a una diada castellera i, també, van participar en un taller de percussió.

Per a més informació sobre participació i voluntariat pots entrar en aquest enllaç

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin