Nòvas ← d’Autras notícias

Drum Circle amb els voluntaris lingüístics juvenils

La Plataforma per la Llengua va organitzar una activitat de percussió, drum circle, amb els voluntaris per la llengua joves de l'entitat en el marc del projecte Voluntariat per la Llengua Jove. 

El passat divendres 21 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de la Llengua Primera (o Materna), la Plataforma per la Llengua va organitzar una activitat de percussió, drum circle, amb els voluntaris per la llengua joves de l'entitat, al Centre Cívic Palau Alòs, de Barcelona.

L'activitat va anar a càrrec de Santi Carcasona, músic percussionista professional, que va plantejar un treball en equip basat a escoltar la resta de participants i, mitjançant l'ús de diversos instruments musicals de percussió, crear uns ritmes conjunts. L'activitat serveix per a fer conèixer i cohesionar els membres del grup participant. No cal saber música per a participar-hi, ja que es planteja com una activitat lúdica on s'aprenen coneixements musicals mentre es desenvolupa el drum circle.

A l'activitat, que va acabar amb un berenar, una posada en comú i un debat sobre les properes activitats, hi van participar joves procedents de Barcelona, Sabadell, les Terres de l'Ebre, Mallorca, Menorca, el Pakistan i el Marroc.

El Voluntariat Lingüístic Juvenil és un projecte d'acolliment lingüístic de la Plataforma per la Llengua que té l'objectiu de posar en contacte joves autòctons amb joves d'altres orígens culturals lingüístics per fomentar l'aprenentatge i l'ús social del català alhora que es creen unes relacions interculturals d'amistat i companyonia.

Per posar-se en contacte amb aquest projecte de l'ONG del Català i participar-hi, es pot enviar un correu a l'adreça electrònica lcamps@plataforma-llengua.cat.

Àlbum de fotos de l'activitat:  https://www.facebook.com/PlataformaPerLaLlenguaBaixLlobregat/posts/539856132794953

Per a conèixer més a fons què és un drum circle, podeu consultar el web www.drumcircle.cat.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin