Nòvas ← d’Autras notícias

Presentació del receptari "El català als fogons" a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida

El proper dimarts 28 de gener a les 18h, la Plataforma per la Llengua presentarà el receptari de cuina per promoure l'intercanvi cultural i la pràctica del català "El català als fogons" a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida. Us hi esperem!

La Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i la Fundació Lluís Carulla, presentaran el receptari "El català als fogons" a Lleida el proper dimarts 28 de gener a les 18h. Aquest receptari és un llibret de cuina destinat a promoure l'intercanvi cultural i la pràctica del català. El projecte s'ha elaborat amb la col·laboració de la Fundació Carulla i amb la participació de 14 entitats catalanes de persones immigrades. En aquest acte de presentació, que es farà a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (Plaça de la Catedral s/n), hi col·laboraran tres entitats de la zona: l'Associació sociocultural Magrebeida, el Centre Llatinoamericà de Lleida i l'Associació de Senegalesos de Lleida i Província. Aquestes entitats ens faran una degustació de les receptes després de l'acte de presentació del receptari.

El receptari "El català als fogons" té l'objectiu de promoure l'intercanvi cultural i la pràctica del català i reconèixer, alhora, la diversitat lingüística del nostre país, on existeixen més de 250 llengües.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin