Nòvas ← d’Autras notícias

Presentació del llibre “Viatge a l’illa dels pingüins”, de Bernat Gasull, al Maresme

Bernat Gasull va oferir-nos, el divendres 13 de desembre a la sala d'audiovisuals del pavelló municipal d'esports, la presentació de la seva novel·la "Viatge a l'illa dels pingüins". Aquest llibre ha estat publicat el gener d'enguany per Voliana Edicions, obra amb la qual l'editorial va aconseguir el passat 4 d'octubre a Besalú, el premi Liberisliber 2013.

Gasull és de formació biòleg; actualment però, exerceix com a cap de l'àrea d'empreses, toponímia i administracions de la Plataforma per la Llengua, on ha realitzat diversos estudis per l'entitat. De la novel·la podríem dir que és un llibre de viatges, que parla de la natura, de llegendes i d'aventures. Al llegir aquest llibre ens adonarem que en Bernat estima les paraules, les acarona, les situa amb precisió dins del text i ens ensenya que es poden explicar històries interessants, que t'enganxin, utilitzant un vocabulari ric i sense concessions a altres llengües o incorreccions gramaticals. La presentació va anar acompanyada de la projecció d'un breu audiovisual que es pot veure en el següent enllaç al YouTube. Es pot trobar amplia informació del llibre en el blog que ha fet el propi autor. 

Vàrem cloure l'acte brindant amb Cava per la Llengua. Es tracta d'una edició limitada de 10.000 ampolles que la Plataforma per la Llengua i Bodegues Sumarroca llancen amb motiu de la proximitat de les festes de Nadal i del 20è aniversari de l'entitat.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin