Nòvas ← d’Autras notícias

Descompte del 40% en l'entrada per veure Miquel Gil i Pep Gimeno

Els 15 primers socis que ens enviïn un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat podran assistir aquest divendres 15 de novembre al Circuit de folc del Centre Artesà Tradicionàrius per veure a en Miquel Gil i en Pep Gimeno "Botifarra", els Nus, per només 6 euros. Sigues ràpid, que s'acaben!

Aquest divendres, 15 de novembre, Miquel Gil i en Pep Gimeno "Botifarra" actuaran en el Circuit de Folc del Centre Artesà Tradicionàrius a les 22 hores. Els socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua que siguin més ràpids podran assistir aquest concert amb un descompte especial. Per fer-ho s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça promocions@plataforma-llengua.cat indicant el nom i cognom del soci i el nombre d'entrades que sol·licita. Només en tenim 15!

Fa cosa d'un any, la companyia de Teatre Micalet va encarregar un espectacle puntual "en format de crisi" a Miquel Gil. El de Catarroja va decidir demanar a Pep Gimeno "Botifarra" si volia unir-se al projecte. El que no s'esperaven és que aquell espectacle puntual s'aniria convertint en quelcom més regular. Sota el nom de Nus presenten "una visió panoràmica de la música tradicional, sense cap vocació pedagògica ni didàctica". La màgia de Nus és la unió musical, cultural i personal de dos mestres de la terra que han cultivat i promogut la tradició durant tota la seva trajectòria i que treballen plegats per acostar-la a la gent.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Centre Artesà Tradicionàrius. 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin