Nòvas ← d’Autras notícias

Tu també pots, prepara't amb els millors

El 22 de novembre a la Sala Noble del C.C. Calisay d'Arenys de Mar a 2/4 de 8 del vespre.

Tu també pots descobreix la fórmula de l´èxit dels millors esportistes catalans del moment i revela, en entrevistes personals, els detalls que no solen tractar en les rodes de premsa (quines són les claus del bon rendiment, quina influència té l'alimentació i el descans, que fan per prevenir les lesions, com treballen per superar els seus límits, ...). Hi trobareu també els consells dels millors especialistes del CAR de Sant Cugat i de molts altres experts. Un llibre per a tots els qui vulgueu treure partit dels secrets més ben guardats (fins ara) dels vostres ídols de l´esport.

El pròleg del llibre és de Killian Jornet i l'epíleg de l'Anna Tarrés i els esportistes entrevistats són Joan Cañellas, Carles Castillejo, Elena Congost, Santi Freixa, Andrea Fuentes, Olga García, Sarai Gascón, Joel González, Marcel Granollers, Kilian Jornet, Marc Márquez, Joan Carles Navarro, Gerard Pera, Carles Puyol, Joaquim Rodríguez, Laia Sanz, María Vasco i Joan Verdú.

Jordi Sanuy (Barcelona, 1968) és llicenciat en Periodisme i màster en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Lluís Puig (Girona, 1970) ha estat president de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia. És professor col·laborador de la Fundació Universitària del Bages i de la Universitat Internacional de Catalunya, i treballa com a fisioterapeuta a l´Hospital de l´Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin