Nòvas ← d’Autras notícias

Passi gratuït de la pel·lícula "Sèrie B" per a socis i col·laboradors

Nova promoció exclusiva per a socis i col·laboradors pel fet de formar part de l'ONG del català. La productora de la pel·lícula "Sèrie B", que s'estrena aquest cap de setmana, ofereix a tots els socis i sòcies de l'entitat la possibilitat d'assistir a una preestrena gratuïta del film aquest vespre a les 21.00 h als Cinemes Alexandra de Barcelona (Rambla de Catalunya 90). El passi és gratuït i exclusiu pels socis i col·laboradors de la Plataforma per la Llengua, més un/a acompanyant.

L'aforament és limitat, així que recomanem reservar les entrades trucant a les oficines de la productora Olwyn Films al 609619449 o per correu electrònic a sreina@olwynfilms.com. De cara a beneficiar-vos d'aquesta oferta i poder assistir al passi, haureu de presentar a la guixeta o bé el carnet de soci o bé aquest correu electrònic imprès. Us hi esperem!

Al passi hi assistiran el director, Ricard Reguant, i un dels actors, Roger Pera.

La pel·lícula és recomanada per a majors de 18 anys i explica la història d'un actor retirat que ha passat part de la seva vida a Hollywood, interpretant pel·lícules de sèrie B. Ara, el seu hobbie és la caça. Un dia, dispara sense voler a unes noies, ferint-ne a una. En Willie insisteix a portar-la a la seva mansió per curar-la, però un cop a la casa, les noies resulten ser l'esquer d'un grup de lladres que es dediquen a robar mansions. Les noies i el seu protector colpegen i emmordassen el vell actor. Les coses es torcen per al vell... O qui sap, potser per a ells...

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin