Nòvas ← d’Autras notícias

El Voluntariat Juvenil de Plataforma per la Llengua visita el Camp Nou

El dissabte dia 16 de febrer l'entitat va organitzar una visita guiada al Camp Nou destinada als ensenyants i aprenents que participen al Voluntariat Lingüístic Juvenil. Tots teníem moltes ganes de realitzar aquella activitat i de veure l'estadi del Barça, més que un club.

Ens vam reunir a mig matí i vam fer camí cap al Camp Nou tot xerrant alegrament. Un cop allà, vam recollir les entrades i la visita va començar. Primer, una guia ens va acompanyar mentre ens explicava els orígens del Camp Nou i del Futbol Club Barcelona. No ens vam poder estar de formular algunes preguntes ja que tots estàvem ansiosos per saber-ne més i ella, molt amablement, ens va aclarir els nostres dubtes. Després, vam disposar d'una estona lliure per completar la visita del museu i de l'estadi i vam aprofitar per fer fotos des de tots els angles. Quan l'activitat va finalitzar, vam decidir anar a fer el toc i intercanviar impressions acompanyats de cafè i pastes. Realment, és fantàstic compartir taula i conversa amb persones d'orígens diferents que tenen idees diverses i una llengua comuna.

La Plataforma per la Llengua ja ha organitzat una infinitat d'activitats per als joves: una sessió de cinema de Pa negre, una caminada a Besalú, una visita al Palau de la Generalitat, un pícnic, una visita a la seu de la UE a Barcelona, un taller de cuina... i la visita al Camp Nou. Quina serà la propera activitat? Fem el que fem, segur que gaudirem d'una bona estona i d'una companyia immillorable.

Som joves emprenedors i lluitem perquè els nouvinguts aprenguin el català a través del diàleg. La nostra arma és la nostra llengua i la nostra munició, l'energia i el bon humor.

 

Sandra Puig Figueras

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin