Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua recull el Premi Voluntariat 2012

L'ONG del català va obtenir el premi després de guanyar una votació popular, on un 35% dels vots totals van ser pel projecte de l'entitat "En català, jugues?". La Neus Gabarró, en nom de tota la comissió de joguines de la Plataforma de la Llengua, va recollir ahir el premi en l'acte de lliurament dels XX Premis Voluntariat.

El projecte "En català, jugues?" que va obtenir el premi es tracta d'una campanya de la Plataforma de la Llengua per promocionar el joc i la joguina en català, que ha emmarcat actes com la 9a Festa pel joc i la joguina en català celebrada el passat 1 de desembre.

Els Premis Voluntariat són un homenatge a la figura dels voluntaris, que de forma desinteressada contribueixen a ajudar a aquells que més ho necessiten i a realitzar milers d'activitats diverses. L'acte de lliurament de premis es va celebrar a l'Auditori de Barcelona, i va comptar amb la presència de tots els seus organitzadors: el Departament de Benestar Social i Família, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

En aquesta edició del 2012, s'ha premiat a entitats com el Casal del Infants per a l'acció social als barris, la Creu Roja de Catalunya, la Fundació Privada Servei Solidari per la Inclusió Social i la Plataforma per la Llengua en la modalitat de votació popular. Un cop més volem donar les gràcies a tots aquells que ens vau votar, sense la vostra ajuda no hauria estat possible recollir ahir el premi! 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin