Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua col·labora a la campanya del CPNL "I tu, jugues en català?"

La campanya "I tu, jugues en català?", promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística, vol donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català que hi ha el mercat, que només representa el 6% del total segons un estudi que hem realitzat a la Plataforma per la Llengua. A més, un altre dels objectius de la CNL és fomentar la venda i l'ús d'aquests jocs i joguines que respecten la llengua catalana.

Un total de 700 jocs i joguines del mercat actual, un 6% del total, utilitzen el català. Per tal d'augmentar aquest percentatge i ajudar al català, el Consorci per la Normalització Lingüística ha tirat endavant la campanya "I tu, jugues en català?", en la qual participa la Plataforma per la Llengua. La campanya pretén fer visibles els jocs i les joguines en català a les botigues especialitzades i informar sobre quines tendes són les que les comercialitzen.

El CPNL vol dinamitzar l'activitat econòmica del sector i respondre a una necessitat del consumidor que fins a aquest moment havia estat desatesa. Per veure tots els establiments de jocs i joguines que s'han sumat a la iniciativa del CPNL, consulta-ho aquí

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin