Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua participa en una taula rodona sobre la llengua catalana al Palau Robert

L'acte es troba emmarcat en l'exposició "Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua", que té lloc en el propi Palau Robert (Centre d'Informació de Catalunya, Passeig de Gràcia, 107) i es trobarà oberta al públic fins el proper 8 de gener.

La Plataforma per la Llengua participarà aquest dimarts 11 de desembre  en l'acte "La llengua catalana, cap a un nou escenari: el punt de vista de les entitats", que vol donar a veu a diferents entitats amb una notable trajectòria en la defensa del català per tal que exposin els seus punts de vista respecte al nou escenari que s'està obrint aquests darrers temps per la llengua catalana.

La taula rodona tindrà lloc a les 18.30h al Palau Robert de Barcelona, i el paper de moderador recaurà en Farners Llinàs, la comissària de l'exposició "Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua". Aquesta exposició, organitzada pel Departament de Cultura a través de la Direcció General de la Política Lingüística, fa un repàs a les millors campanyes de promoció del català dels últims 30 anys.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin