Nòvas ← d’Autras notícias

Esprint final per guanyar els Premis Voluntariat 2012: necessitem la teva ajuda!

A falta de dos dies per finalitzar la votació popular, Plataforma per la Llengua es troba en segona posició. Necessitem la teva ajuda per guanyar el Premi, vota'ns aquí!

El passat dia 29 d'octubre es van obrir al públic les votacions per determinar el guanyador dels Premis Voluntariat 2012. Dues setmanes després, la Plataforma per la Llengua es troba en segona posició amb el 31% del total de vots, i a falta de només 48 hores per que finalitzi el termini de la votació, necessitem més que mai la teva ajuda per poder fer un esprint final que ens permeti acabar en primera posició.

El projecte de la nostra entitat que opta al premi es tracta de "En català, jugues? Voluntariat pels drets lingüístics i socials de l'infant". Aquest projecte consisteix en la realització de diverses activitats dirigides als més petits i organitzades per voluntaris amb la intenció de promocionar el joc i la joguina en català. Uns exemples de les activitats que es duen a terme són la 'Festa del joc i la joguina en català' que es celebrarà el proper 1 de desembre o la creació del web www.jocsijoguines.cat, un web que recull tots aquells jocs i joguines que incorporen la llengua catalana. L'objectiu principal d'aquest projecte és fomentar la cohesió social i la igualtat d'oportunitats a través del català i els valors del voluntariat.

 Si opineu que el nostre projecte mereix una recompensa, no dubteu a votar-nos aquí. Moltes gràcies a tots pel vostre suport!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin