Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua presenta avui el primer web que aplega els jocs i les joguines que hi ha al mercat en català

Amb aquesta iniciativa, l'ONG del català vol facilitar la compra d'aquests productes i conscienciar a fabricants, botiguers i compradors de la utilitat d'incorporar la llengua catalana. El web es podrà trobar a partir d'aquest vespre a la url www.jocsijoguines.cat.

La Plataforma per la Llengua presentarà avui, a partir de les 7 de la tarda a l'Escola IPSI de Barcelona, el primer Web del joc i la joguina en català.

Aquest projecte neix quan des de l'ONG del català es detecta la mancança d'una eina que reculli en un espai únic tots els jocs i joguines que inclouen el català. Per això, la Plataforma per la Llengua ha volgut posar en marxa aquest web com un servei que faciliti la localització i adquisició d'aquests productes a infants, pares, educadors i botiguers. Alhora, el web també vol conscienciar tots aquests fabricants que encara no utilitzen el català en els seus productes. El projecte es va poder engegar gràcies al micromecenatge i ha estat possible gràcies al suport i les aportacions de 110 mecenes i a la col·laboració de l'il·lustrador Valentí Gubianas.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin