Nòvas ← d’Autras notícias

Albert Rivera respon, a preguntes de la Plataforma per la Llengua, que l'oficialitat de les llengües en un futur estat “no li importa”

En el marc del programa radiofònic El Candidat d'Onda Cero Barcelona, el proppassat divendres dia 19 d'octubre de 2012 a quarts de vuit del vespre, Albert Rivera respon -a preguntes de l'ONG del català- que no li interessa l'oficialitat de les llengües en un futur estat tot argumentant que un país que aixeca fronteres entre si serà un país fracassat. Podeu escoltar-ho aquí al minut 27.

Així, a l'Hotel Internacional Cool de la Rambla barcelonina, on es realitzava el programa dirigit per Xavier Casanovas, Francesc Marco, membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua, preguntava al diputat de Ciutadans el seu posicionament pel que fa a la política lingüística que hauria de tenir l'hipotètic futur estat. Després d'una primera resposta de Rivera, i interpel·lat de nou per l'entitat, Albert Rivera aclareix que no li importa perquè quan això es produeixi no li interessarà ni Espanya ni Catalunya Emfatitza, a més, que no hi pensa, que no li preocupa i que no és el seu problema. A l'espai radiofònic ideat de cara a les eleccions autonòmiques que tindran lloc el proper 25 de novembre de 2012, també van participar-hi, a més de la Plataforma per la Llengua, la Federació de Pares i Mares de Catalunya, la Confederació de Comerç, la Cambra Internacional de Negocis i un corresponsal a la capital catalana de mitjans belgues.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin