Nòvas ← d’Autras notícias

Menció a Martí Gasull en el marc del Simposi sobre la promoció de l’ús del català que comença demà

Demà, durant la presentació del Simposi sobre la promoció de l'ús del català, que se celebra a partir de les 10 h a Barcelona, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, es diran unes paraules en honor al fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull, mort recentment en un accident de muntanya a l'Himàlaia.

 

El Simposi és una iniciativa de la Xarxa d'Entitats Cíviques i Culturals dels Països Catalans que compta amb la col·laboració de diverses entitats, entre les quals la Plataforma per la Llengua. El seu objectiu és posar en comú les diferents experiències de les entitats cíviques de promoció de la llengua als Països Catalans, perquè totes les persones i entitats interessades les puguin conèixer i compartir i això permeti definir noves propostes concretes per incentivar l'ús del català.

L'horari de la jornada serà de 10 h a 13 h, amb una pausa de mitja hora, i de 16 h a 19 h, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (C/ del Carme, 47). Cal inscripció prèvia. La inscripció és gratuïta, però l'aforament és limitat, i per tant s'acceptaran en ordre de recepció. Per a inscripcions envieu un correu electrònic a: inscripcions@laxarxa.cat indicant-nos el vostre nom, cognoms i els grups de treball en què voleu participar.


Més informació sobre el programa, la participació en els grups de treball i l'organització a: www.laxarxa.cat

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin