Nòvas ← d’Autras notícias

Tapa't la boca amb el lema "Volen que el català no es parli", fes-te una foto i envia-la a @llenguacat amb el hashtag #volenquenoesparli !

Demà durant la Diada, et proposem una iniciativa diferent: segueix l'exemple de Rafael Casanova i tapa't la boca amb l'adhesiu "Volen que el català no es parli". Després, fes-te una foto i difon-la per Twitter amb el hashtag #volenquenoesparli . La Plataforma per la Llengua va llançar divendres aquesta campanya amb una acció sorpresa en què va tapar la boca del monument amb aquest adhesiu. L'objectiu era recordar amb motiu de la Diada la situació del català i els continus atacs que des de fa un temps rep la nostra llengua i que n'obstaculitzen el procés de normalització. Encara no has vist el vídeo de l'acció? Fes-ho aquí.

 

Si vols aconseguir un adhesiu i participar en la campanya, no tens més que passar per alguna de les tres parades que muntarà demà la Plataforma per la Llengua, a tocar de l'Arc de Triomf (tot el dia), a la Ronda de Sant Pere (fins a les dues del migdia), i al Fossar de les Moreres (fins a les dues del migdia) i demanar-lo.

En aquesta Diada tant especial, no ens podem oblidar de la llengua. Hem de donar resposta als atacs que patim! Participa-hi!

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin