Nòvas ← d’Autras notícias

Welcome to Tarragona

Un any més, i ja en van quatre, la campanya d'estiu de la Plataforma per la Llengua Tarragonès promou la llengua catalana al turisme que omple les platges de la Costa Daurada. D'aquesta manera, es treballa la projecció exterior de la llengua entre aquells que conviuran durant unes setmanes en el nostre àmbit lingüístic i gaudiran del paisatge, de la cultura i la gastronomia del territori.

A la fotografia podem veure una pancarta situada molt a prop del Fortí de la Reina de la ciutat de Tarragona, en el punt d'accés cap a la platja del Miracle, on es concentren bona part dels banyistes durant els mesos de juliol i agost. Així, amb un explícit " Welcome to Tarragona, we speak catalan" conviden els visitants a interessar-se pel català, la llengua comuna i de cohesió social. 

L'estiu passat, tal i com explicàvem a http://www.plataforma-llengua.cat/noticies/interior/1382 des de l'entitat van distribuir-se tríptics a les platges de Salou i- en col·laboració amb Òmnium Cultural del Baix Camp- als joves catòlics de diferents grups d'Europa i Amèrica Llatina que participaven a les misses multitudinàries de Reus, de camí cap a la trobada mundial de Madrid.

Descarrega't el desplegable de la campanya Benvinguts a Catalunya en PDF aquí.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin