Nòvas ← d’Autras notícias

Campionat de Catan a Catalunya amb una plaça en joc pel mundial dels EUA

Atès l'increment de demanda de la versió catalana del joc de sobretaula més important del món amb més de 20 milions d'unitats venudes, per primera vegada se celebra el Campionat de Catalunya de Catan. Cada edició del joc aporta un finalista al Campionat Mundial de Virginia (EUA).

Aquest dissabte dia 11 d'agost se celebrarà a Barcelona el Campionat de Catalunya de Catan a l'Hotel Acevi Villarroel. La competició començarà a les 9 del matí i acabarà al voltant de les 3 de la tarda. El Campionat està organitzat per Devir, l'empresa editora de Catan en català, i reunirà 24 jugadors procedents de tota Catalunya que s'han classificat prèviament per arribar a la gran final de Barcelona.

El gran al·licient d'aquest Campionat és que el campió o campiona de Catalunya obtindrà plaça per disputar el Campionat Mundial de Catan que tindrà lloc a Virginia (EUA) el proper mes de setembre. El campió viatjarà a Virginia amb totes les despeses pagades i competirà amb els millors jugadors de tot el món.

Catan és el joc de sobretaula més important del món amb més de 20 milions d'unitats venudes. És un joc creat a Alemanya el 1995 i que, pel seu èxit, és el successor dels clàssics Monopoly i Trivial Pursuit. Catan és un joc d'estratègia, astúcia, que desenvolupa la capacitat de negociar i en el qual els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Cal construir pobles, establir rutes comercials... 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin