Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua va col·laborar amb el concert 'Catalunya vol viure en llibertat'

El dia 29 de juliol uns quants voluntaris de la Plataforma per la Llengua van anar al concert "Catalunya vol viure en llibertat", a Girona. I és que qualsevol ocasió és bona per defensar el català i conscienciar la gent! Com les altres entitats i organitzacions, la Plataforma tenia la seva parada, on es podien trobar adhesius, tríptics informatius i samarretes, entre altres coses. 

Des de les sis de la tarda fins passades les dues de la nit hi va haver un ambient molt festiu i animat. Es calcula que al concert hi van assistir més de 15.000 persones, per tant va ser una excel·lent ocasió per a la Plataforma ja que es van repartir molts adhesius i els voluntaris van aprofitar per informar la gent que passava per allà de les campanyes i fites assolides.

Aquest concert és una mostra ben clara que la gent es mou quan vol protestar o reivindicar allò en què creu, i està molt bé que es facin manifestacions, concerts, actes o el que sigui, però també és molt important ser conseqüent amb els actes. No serveix de res lluir tot cofoi un adhesiu al pit que digui "El català, llengua comuna", si quan veiem algú que sembla ser de fora li parlem en castellà. La llengua només podem normalitzar-la nosaltres, els parlants, som els únics que la podem fer necessària, i no ho aconseguirem si no fem que tothom se l'estimi, indiferentment del país d'origen.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin