Nòvas ← d’Autras notícias

Taller de cuina amb voluntaris lingüístics

Fins el dia 25 de juny molts dels voluntaris lingüístics juvenils de la Plataforma per la Llengua no coneixíem el què era una guatita. Ara ja sí!! i amb el ventre ple tot es veu d'un altre color, o millor dit, de molts colors, tants com opinions i cultures compartim el plaer de la cuina però sobretot, el plaer de conèixer-nos cada dia un xic més utilitzant sempre com a llengua comuna el català.

Doncs sí! els voluntaris del programa del voluntariat lingüístic juvenil vam fer un taller de cuina...de la mà d'en Rodorick, de la Federació d'Entitats Equatorianes de Catalunya i de la Rais, participant del programa. Primer ens van ensenyar com elaborar una guatita i seguidament, es van elaborar unes crestes farcides de poma, crema i canyella i uns braços de gitano de crema, trufa i nata. Tot plegat per llepar-se'n els dits. Més de 5 hores fent xup xup...a foc lent no només vam cultivar l'art culinari sinó també les relacions entre els diferents participants; vinguts d'arreu...però amb un vincle comú; el català.

Si voleu descobrir què és una guatita i també d'altres  receptes que hem anat fent al llarg de diferents activitats..i com poder-se'n llepar els dits...entreu en aquest blog http://diumengepanxacontent.alcim.net/ que hem elaborat entre tots plegats..i podreu seguir passa a passa com ser els millors gourmets. Aviat també hi podreu trobar les noves receptes apreses en aquest darrer taller.

I tu, t'animes a treure profit del català?

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin