Nòvas ← d’Autras notícias

'Blancaneu i la llegenda del caçador' en català

Aquest divendres va arribar a les pantalles en català la pel·lícula Blancaneu i la llegenda del caçador. És una nova adaptació del clàssic conte dels germans Grimm. Està dirigida per Rupert Sanders i protagonitzada per Kristen Stewart, Chris Hemsworth i Charlize Theron.

Blancaneu, que ha salvat la vida gràcies al caçador, desobeeix les ordres de la reina i torna per recuperar el tron acompanyada de set nans valents. El film ha estat doblat amb el suport del Departament de Cultura.

El film es pot veure a:

Yelmo Abrera (Abrera); Multicines Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Lauren Gràcia (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); JCA Cinemes Alpicat, Lauren Lleida (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Multicines Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa ParcVallès (Terrassa);  Multicines Sucre (Vic), i Lauren Garraf (Vilanova i la Geltrú).

 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin