Nòvas ← d’Autras notícias

La campanya "Si us plau, parla'm en català", a l'Alt Camp

La Plataforma per la Llengua ha distribuït entre les entitats culturals de l'Alt Camp les noves postals de la campanya "Si us plau, parla'm en català", on diversos nouvinguts demanen als habitants de les comarques tarragonines que els parlin en català per poder aprendre'n.

 

La nova edició de postals d'aquesta campanya presentades al juny del 2011 arriben ara a les entitats culturals, juvenils i sindicals de l'Alt Camp després que ja van ser distribuïdes en els equipaments municipals de Tarragona i per tota la Xarxa de Biblioteques Públiques de les comarques tarragonines. Darrerament, les associacions de la Conca de Barberà també n'han rebut.

Cal recordar que l'any 2009, nou de les entitats més representatives de l'Alt Camp ja van distribuir prop de 5.000 postals de la campanya entre els membres de la Colla Joves dels Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Institut d'Estudis Vallencs, Unió Anelles de la Flama, Casal Popular La Turba de Valls, Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de l'Escola de Treball (AAEET) de Valls, Associació Cultural Sal Grossa de Valls, Revista La Planenca del Pla de Santa Maria, Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela de Valls.

 

 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin