Nòvas ← d’Autras notícias

La campanya “Immersió!” arriba al Carnaval de “Terra Endins” de Torelló al llarg del seu periple pel mediterrani

La Plataforma per la Llengua va ser present a la 34a edició del Carnaval de Torelló. El carnaval de "Terra Endins", que té una participació molt activa i és concorregut per gent de tota la comarca d'Osona i d'arreu del Principat, va comptar enguany amb la participació de 15 carrosses de categoria A i 17 carrosses de categoria B. L'entitat va col·laborar-hi amb una comparsa en defensa de l'escola en català.

 

El primer premi de les de categoria A va ser per la colla Els Grillats que, amb el títol de "Il·luminats i clonats, arriben els Grillats", van aconseguir emportar-se el guardó més desitjat. De la categoria B, va guanyar la colla de Sant Pere de Torelló Hordes SPT que, sota el nom de "Per no cardar no cardem ni l'ànec", van emportar-se el premi a la modalitat B de carrosses.

La carrossa de la Colla Descolla, que enguany participava amb el títol "Amb això de la immersió, ens han tocat el crustó. A partir d'ara a callar i a l'escuela en castellà", va guanyar el 4rt premi de carrosses de modalitat A i també es va emportar l'accèssit a la sàtira. La Plataforma per la Llengua, en la seva defensa per l'escola catalana, va voler col·laborar a enfortir l'objectiu de difondre aquest missatge a tots els milers de persones que van participar de nou a la rua del Carnaval de Terra Endins i d'aquesta manera, va fer la seva aportació per tal que la carrossa sortís ben lluïda.

La Plataforma per la Llengua continuarà el seu periple al llarg del mediterrani per defensar l'escola en català. Us animem a pujar a la nau del #catalaalatac #ONGcatala.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin