Nòvas ← d’Autras notícias

Presentació del "Bun? al català" a Guissona

El passat dijous es va presentar, a la sala de plens de l'Ajuntament de Guissona, la publicació Bun? al català, un llibret que té l'objectiu de mostrar els vincles que històricament hi ha hagut entre la cultura catalana i la romanesa.

L'acte, amb una elevada assistència, va comptar amb la participació de Daniel Mundet, director de la Plataforma per la Llengua, Dan Aurelian S'F?rlea, Patriarca de la Comunitat Ortodoxa de Guissona i de Solsona, un representat de la Parròquia Ortodoxa Romanesa Sant Jordi, una representant de l'Associació Romanesa de Catalunya (ASOCROM), Xavier Casoliva, alcalde de Guissona, Antonio Condal, cap de recursos humans del Grup Alimentari Guissona (CAG), Xavier Puigdollers, Secretari General d'Afers Religiosos i Rosa M. Perelló, vicepresidenta de la Diputació de Lleida.

La presentació d'aquest llibret, que tenia com a objectiu apropar de manera amena la llengua del país a la població d'origen romanès, va donar peu reflexionar al voltant dels processos d'integració de les persones nouvingudes, i ressaltar la importància del paper de la llengua catalana en aquest procés.   

 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin