Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua felicita Apple per la futura incorporació del català en els ordinadors de taula i portàtils de la companyia

Després de la inclusió del català en dispositius com l'iPod, l'iPhone o l'iPad, els usuaris catalans de la companyia de la poma aviat podran disposar del sistema operatiu dels ordinadors de taula i portàtils en la llengua pròpia, tal com publicaven ahir diversos mitjans de comunicació catalans.

Des de la Plataforma per la Llengua es vol felicitar Apple per la progressiva incorporació del català en els seus dispositius. En el context actual, la inclusió del català en les noves tecnologies és un element clau de la normalització lingüística.

 

Per altra banda, la introducció del català en els productes de marques punteres en l'àmbit de les noves tecnologies, tal com Google; Microsoft; Facebook o Apple entre d'altres, demostra que la llengua catalana és rendible comercialment i un element ineludible per adaptar-se correctament  a les demandes del mercat català.

 

Per últim, recordar que tots aquests avenços no haurien estat possibles sense la tasca cívica de milers d'internautes en defensa de la normalització de la llengua catalana en l'àmbit de les noves tecnologies.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin