Nòvas ← d’Autras notícias

L’artista Jordi Alcaraz crea una obra original per a la Plataforma per la Llengua

Com ja hem fet en diverses ocasions en el passat, un artista de prestigi ha creat una obra original per a la Plataforma per la Llengua. En aquest cas ha estat Jordi Alcaraz, un artista de gran projecció que ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives per tot el món i ha estat present a les fires més importants del circuit internacional d'art contemporani. Alcaraz cedeix els beneficis que s'aconsegueixin amb la venda de les obres a l'entitat de manera desinteressada. Voleu comprar alguna de les obres? Vegeu-ne més informació aquí.

L'obra que ha realitzat és plena de força i energia. Utilitzant diferents tècniques i recursos ha creat 35 obres originals de gran format, un collage de pedres i fotografies. Cada obra és única, diferent i punyent. El missatge de l'artista al fer l'obra és que Plataforma per la Llengua, al igual que les pedres, treballa amb força, aconsegueix resultats, impacta i transforma. A la nostra web en podreu veure fotografies. Hi ha un descompte especial del 20% per als socis i sòcies de l'entitat.

Artistes com Brossa, Perejaume o Guinovart han fet obres de manera desinteressada per a l'ONG del català. El darrer artista que va realitzar una col·laboració amb la Plataforma per la Llengua va ser Antoni Tàpies.

Els primers mesos de l'any hi haurà un acte de presentació pública del l'obra, amb la presència de l'artista.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin