Nòvas ← d’Autras notícias

Un any després, els gags per la llengua han estat vistos prop de 40.000 vegades

Ara fa un any, la Plataforma per la Llengua va presentar públicament sis gags per la llengua que l'entitat va produir conjuntament amb la productora Minoria Absoluta, responsable dels programes de televisió "Polònia" i "Crackòvia". Durant tot aquest any, els gags han corregut per la xarxa i han estat vistos per milers de persones.

Entre els sis gags han tingut més de 40.000 visualitzacions al canal de Youtube de l'organització i han estat àmpliament compartits per les xarxes socials. Apart, els gags han estat presents en moltes dels tallers i xerrades que organitza l'entitat. Hem rebut molts comentaris positius, i celebrem que us hagin agradat.

Amb aquest material, la Plataforma per la Llengua buscava incidir en el fet que la població catalanoparlant no canviés d'idioma, principalment, davant d'un nouvingut. I ho vam plantejar des d'aquesta vesant humorística, ja que creiem que és important apostar per nous formats que facin possible incidir, d'una manera desenfada, en tota la societat.

Els gags són, doncs, una bona mostra de la feina que desenvolupa la Plataforma per la Llengua, que aposta pel rigor discursiu i l'aplicabilitat de les seves propostes a nivell pràctic, embolcallant-los en nous formats que esdevinguin atractius.

Podeu veure els gags al canal de Youtube de l'entitat, a: www.youtube.com/plataformaxllengua

En concret podeu veure els sis vídeos en els següents enllaços:

- "L'hora catalana"

- "Esportistes integrats"

- "Reunió de veïns"

- "Nen traductor"

- "Catalans anònims"

- "Posa-ho difícil"

 



 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin