Nòvas ← d’Autras notícias

La Flama del Canigó s’acomiada fins el proper any

Dissabte 25 de juny, a la plaça Universitat de Canet de Mar, la Flama del Canigó va acomiadar-se fins el proper any. Va ser durant la part final del concert de cultura catalana, que va comptar amb la Coral Renaixença de Sant Boi i la Cobla Principal del Llobregat. Marc Jiménez, de l'Ateneu Independentista Canetenc Canetdecideix! i de l'Associació Cultural i Gastronòmica La Comissió de Festes, va ser l'encarregat d'apagar la Flama del Canigó 2011, que simbolitza la unió dels diferents territoris que conformen els Països Catalans.

El concert va comptar amb molt de públic i va combinar actuacions conjuntes, i també per separat, de coral i cobla. La Coral Renaixença va sortejar dues de paneres de productes de la terra per ajudar a sufragar els costos de les actuacions i poder continuar portant la cultura catalana arreu de Catalunya. El concert va finalitzar amb el cant dels Segadors, amb tothom dempeus.

L'organització ha manifestat que el proper any s'intentarà millorar les activitats d'aquesta Diada de Sant Joan, Festa Nacional dels Països Catalans. La Plataforma per la Llengua Canet de Mar prendrà novament part d'aquesta festa tant nostrada amb el desig que cada any millori i sigui més popular en el nostre poble.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin