Nòvas ← d’Autras notícias

La Flama del Canigó a Canet de Mar

Després d'anys de no celebrar-se, enguany la Flama del Canigó ha tornat a circular per Canet de Mar, gràcies a la iniciativa sorgida de l'Ateneu Independentista Canetenc Canetdecideix! i de la secció local de la Plataforma per la Llengua.

El passat 23 de juny a les 7 del vespre, la Flama va sortir dins d'un quinqué del local de Protecció Civil i de la Unió de Botiguers i Comerciants, a la plaça 11 de Setembre. Seguidament, la cercavila, amb els timbalers de Soroll.com i la Flama, es va dirigir per la riera Gavarra cap a l'Ajuntament, on va ser rebuda per les autoritats municipals i es va procedir a la lectura del manifest d'enguany, que ha anat a càrrec de Francesc Fabre, de l'Ateneu. Finalitzada aquesta part institucional, la Flama, dins del quinqué i també en diverses torxes, va reprendre el seu viatge per la riera Sant Domènec cap a la zona del Neptú de la platja, on es va encendre una foguera i es va fer un sopar de germanor. També es va fer arribar la Flama a d'altres entitats que també feien foguera de Sant Joan. La revetlla va ser amenitzada amb música.

Durant el recorregut pels diferents carrers del poble (plaça 11 de Setembre, riera Gavarra, carrer Ample i riera Sant Domènec), la Flama va ser portada per diferents membres de l'Ateneu i de la Plataforma. Per part de la nostra entitat, els encarregats van ser David Filgaira i Toni Bellatriu, membres de la secció de Canet de Mar.

 

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin