Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua País Valencià segueix les reunions amb els partits polítics que concorren a les eleccions del 22 de maig al País Valencià

La Plataforma per la Llengua País Valencià fa una valoració positiva de la recepció per part del conjunt dels partits polítics de les propostes presentades per l'entitat.

En el marc de la tasca que realitze la Plataforma per la Llengua País Valencià en l'àmbit de la presència del valencià a l'administració, la Plataforma per la Llengua va fer arribar 32 propostes pel valencià als partits polítics que concorren a les eleccions valencianes del proper 22 de maig. Amb aquest marc iniciàrem una sèrie de reunions amb els diversos partits polítics que així han mostrat interès amb tenir-les.

Així, el passat divendres, 29 d'abril, les Corts de València han estat el lloc on s'ha produït la reunió entre Mireia Mollà, portaveu de la Coalició Compromís (formada pels grups polítics BNV, Iniciativa i Els Verds), i Evarist Mahiques, Coordinador del programa electoral de la coalició. Per part de la Plataforma per la Llengua acudiren Mercè Gregori, de l'Àrea de la Plataforma per la Llengua País Valencià a les comarques centrals i Àlvar Kuehn, portaveu de la Plataforma per la Llengua País Valencià.

En aquesta línia, el dimecres 4 de maig, tingué lloc a la seu del PSPV-PSOE a València una reunió amb Maria Vicenta Crespo, diputada socialista a les Corts Valencianes, Juan Soto, regidor de l'Ajuntament de València a l'àrea d'Ensenyament i Cultura, i Pilar Sarrion, secretària d'Ensenyament, Universitat i Cultura del PSPV-PSOE. Per part de la Plataforma per la Llengua acudiren Francesc Marco, membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua, i Àlvar Kuehn.

Totes dues reunions han estat un bon punt d'encontre en el qual hem intercanviat opinions al respecte de les propostes pel valencià presentades per la Plataforma per la Llengua. S'ha fet saber als grups polítics la disposició a treballar de manera conjunta passat el proper 22 de maig amb aquelles línies que fan referència a l'àmbit de l'administració local i el valencià. S'han establert vies de diàleg positives que, tard o d'hora, pensem que han de donar fruits pel que fa a la situació present i futura del valencià.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin