Nòvas ← d’Autras notícias

La Plataforma per la Llengua visita els nous equipaments del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona ha celebrat una jornada de presentació a institucions i entitats dels seus nous equipaments ubicats a l'antic edifici de la Facultat de Lletres de la URV, a la plaça Imperial Tarraco.

La Plataforma per la Llengua va participar el passat dimecres 13 d'octubre en la presentació d'aquestes noves instal·lacions. Membres del Consistori Municipal, de la Universitat Rovira i Virgili i dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya també hi han estat presents.

La inauguració ha inclòs una visita per les noves aules i despatxos del Centre i un col·loqui sobre la importància de les classes de català farcit d'anècdotes sobre els primers anys de funcionament. L'acte ha continuat amb la intervenció de Tarragona Ràdio i la gravació de l'espai setmanal "Un quart de català" des de la nova seu del Centre de Normalització Lingüística. La directora del Centre de Normalització Lingüística, Rosa Maria Ibarz, ha explicat que amb l'increment de la demanda en els últims 8 anys s'han vist obligats a ampliar el servei.

El servei s'emplaça a la segona planta de l'antiga facultat i s'hi accedeix per l'entrada principal de la Imperial Tarraco. Fins ara el centre de català ha funcionat a la plaça del Pallol. El canvi de lloc ha permès guanyar espai per a alumnes, uns 2.000 matriculats, i professors. També es poden fer activitats complementàries, com classes de conversa. A la llarga, la previsió és que el Centre de Normalització Lingüística passi a funcionar en un dels espais de l'antiga Tabacalera.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin