Nòvas ← d’Autras notícias

La llengua catalana, a les platges de Salou

La Plataforma per la Llengua distribueix 5.000 díptics a Salou  per explicar al turisme l'existència de la llengua catalana.

La Plataforma per la Llengua de les comarques tarragonines va portar la seva particular campanya estiuenca per internacionalitzar la llengua catalana a través del turisme a les platges de Salou, un dels punts amb més concentració de visitants al nostre país.

Així, les platges de Salou i el seu passeig marítim van ser els espais escollits per donar a conèixer l'existència de la llengua catalana entre els i les turistes. A la platja es va desplegar una pancarta de grans dimensions i pel passeig marítim van distribuir-se més de 5.000 díptics en anglès, que van tenir una acollida molt favorable per part dels estiuejants i els banyistes.

La campanya estiuenca de l'entitat, que continuarà al llarg del mes d'agost en d'altres poblacions i centres d'interès turístic de la Costa Daurada, va iniciar-se el passat mes de juny quan es van presentar les noves postals amb vocabulari bàsic per a turistes, editades juntament amb el Servei de Política Lingüística i la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona.

Parteja

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin