Notícies ← Altres notícies

Confina’t amb l’Apparella’t i aprèn o ensenya català a distància!

L'aplicació per fer parelles lingüístiques de la Plataforma per la Llengua pren, aquests dies, més sentit que mai. Cerca la teva parella i practiqueu el català a través d'una videotrucada.

La Plataforma per la Llengua vol animar tothom a aprofitar aquestes setmanes de confinament per aprendre o ensenyar català, en funció de la voluntat de cada persona.

Les plataformes virtuals, a banda de la mateixa Apparella't, poden ser aquests dies una bona opció per intercanviar missatges, socialitzar digitalment i practicar la llengua catalana. Per tant, ara no hi ha cap excusa per no poder fer una quedada virtual per millorar l'ús del català. Precisament, el xat de l'Apparella't serveix per fer un primer contacte amb una altra persona i comprovar la compatibilitat lingüística. Si aquesta es dona, aleshores és quan podeu usar altres aplicacions digitals per fer una videotrucada i practicar la llengua.

L'Apparella't, que ara fa just un any que es va llançar, es pot descarregar en telèfons Android i iPhone i permet formar parelles lingüístiques arreu del món gràcies al seu geolocalitzador, i s'utilitza de manera molt senzilla. Només cal descarregar-se l'aplicació, registrar-s'hi, seleccionar si es vol aprendre o ensenyar i començar a buscar les parelles amb les quals després podreu xatejar. Nosaltres, a més, us proposem que us pugueu veure cara a cara per fer més propera la conversa a través d'una videotrucada i fer més clar i entretingut l'aprenentatge.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin