Notícies ← Altres notícies

Descompte exclusiu per als socis en l’obra 'La Terreta. Tot un caos per estimar', a la Sala Fènix

La companyia de teatre Temple de Vesta ofereix als socis de Plataforma per la Llengua un preu especial de 12 €/entrada per a les funcions del 2 al 27 d'octubre

La companyia: Temple de Vesta és una companyia de teatre amb seu a Barcelona, integrada principalment per Genís Lama (actor català, director i especialista d'acció) i Anna Cerveró (actriu i creadora valenciana). La companyia va néixer el 2022, any en què va presentar la seva primera creació al Festival Cabanyal Íntim, que va seleccionar el projecte per formar part de la seva programació. Arran d'aquesta convocatòria va néixer La Terreta. Tot un caos per estimar.

Sinopsi: Una peça d'autoficció influenciada pel teatre documental. Mitjançant les experiències de diferents generacions d'una família del Cabanyal i altres testimonis d'arreu del territori, mostra el (mal) tracte que ha rebut el patrimoni cultural valencià, material i immaterial, al llarg de les últimes dècades. Tot amb marcades notes d'humor.

Autora: Anna Cerveró. Direcció: Genís Lama i Anna Cerveró. Intèrpret: Anna Cerveró. Testimonis: María José Durá Berenguer, Mar Cánovas (actriu, testimoni real ficcionat), Marc Roca Cerveró. Producció: Companyia Temple de Vesta

Per a més informació de l'obra, pots consultar el web: LA TERRETA

Si ets soci de Plataforma per la Llengua, aquests són els passos que has de seguir per beneficiar-te del preu especial:

  1. Envia un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truca al telèfon 93 321 18 03, i demana per l'àrea d'atenció al soci. Allà et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.
  2. Entra en aquest enllaç i compra les teves entrades: Sala Fènix (oneboxtds.com).
  3. Abans de fer-ne el pagament final, recorda afegir, a la zona «Tens alguna promoció?», el codi que t'haurem facilitat.

* Despeses de gestió no incloses.

** El preu especial en l'entrada no pot acumular-se amb altres tipus de descomptes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin