Notícies ← Altres notícies

Lo Concurs CantAlguer arriba a la 3ª edició: candidatures obertes fins lo 29 de setembre

La tardada final tenguerà lloc lo 25 de Octubre del 2024 al Poco Loco

CantAlguer és un projecte de Plataforma per la Llengua per encoratjar los joves algueresos a cantar en la nostra llengua

Lo CantAlguer - Concurs per joves cantautors de l'Alguer arriba a la tercera edició. Després de l'èxit de l'Arbre del Peix en la primera edició, i Gionta i Riccardo en la segona, Plataforma per la Llengua anuncia una nova edició del concurs dedicat a les noves propostes de la música en alguerés.

Ideat del musicista alguerés Claudio Gabriel Sanna, CantAlguer és un projecte de Plataforma per la Llengua que té l'objectiu d'encoratjar los joves algueresos a cantar en la nostra llengua i, al mateix temps, assegurar un futur a la producció de música algueresa, amb nous estils i amb música i textos per tots los gustos.

Enguany la proposta vencidora recivirà premis importants: registració i estampa de un EP de sis cançons en català de l'Alguer en l'estudi Chicken Coop, l'organització d'un concert de presentació de l'EP a l'Alguer, així com la participació a la Jornada Algueresa de la Universitat Catalana d'Estiu (2025), a Prada de Conflent, organitzada de l'Obra Cultural de l'Alguer. 

Les candidatures pogueran ésser enviades fins al dia 29 de setembre del 2024 a l'email cantalguer@plataforma-llengua.catLo regulament amb les condicions per participar és disponible a la pàgina web del CantAlguer.  

La tardada final de premiació tenguerà lloc al local Poco Loco (Via Antonio Gramsci, 8, L'Alguer) lo dia 25 de octubre 2024 a les 21.00. A més, tots los artistes seleccionats per la fase final del CantAlguer pogueran participar a concerts col·lectius dins los programes de les festes de Sant Joan, Sant Miquel i Les Maries de l'any següent (2025). 

Per fer possible CantAlguer, l'ONG del català treballa en col·laboració amb l'Obra Cultural de l'Alguer, Centre Cultural Antoni Nughes - Escola de Alguerés, la Universitat Catalana d'Estiu i la revista Enderrock. La iniciativa té lo patrocini del Municipi de l'Alguer, i de l'Oficina de l'Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin