Notícies ← Altres notícies

Plataforma per la Llengua participarà en El Tingladu d'enguany

El grup local de Vilanova i la Geltrú participarà en el festival de música i cultura catalanes autogestionat que s'organitza els dies 25, 26 i 27 de juliol amb una parada informativa i de venda de marxandatge

L'euro solidari recaptat es destinarà a entitats que defensen el català arreu del domini lingüístic; en el cas de Catalunya, l'entitat escollida ha estat Plataforma per la Llengua

Plataforma per la Llengua participarà en la pròxima edició d'El Tingladu, un esdeveniment destacat en el panorama de la música i la cultura catalanes, que es farà del 25 al 27 de juliol a Vilanova i la Geltrú, i serà una de les entitats beneficiàries de l'euro solidari. El festival destinarà un euro de cada entrada venuda a entitats que defensen el català arreu del domini lingüístic.

A més, Plataforma per la Llengua tindrà un estand informatiu al recinte del festival, on els assistents podran conèixer les activitats i campanyes que es duen a terme, i també podran adquirir marxandatge.

L'entitat convida tots els assistents a visitar el seu estand. La presència al festival és una mostra més del compromís amb la promoció del català i la defensa dels drets lingüístics dels catalanoparlants entre el públic més jove.

En aquest sentit, una de les línies estratègiques de l'entitat és promoure l'ús del català entre els joves i fomentar-lo en àmbits com l'oci i l'entreteniment. Així, Plataforma per la Llengua organitza esdeveniments com el Saló del Gaming en Català, on promou l'ús català de la llengua en els videojocs i les noves tecnologies.

Plataforma per la Llengua també té presència a altres festivals de música, com ara l'Arrels, organitzat per l'Acampada Jove i que se celebrarà el 19 i el 20 de juliol a Sant Sadurní d'Anoia. Un any més, l'entitat col·labora en el concurs Música Jove, la final del qual se celebra el  19 de juliol en el marc del festival. A més, Plataforma per la Llengua també hi tindrà una parada informativa i hi farà un taller de videojocs en català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin