Notícies ← Altres notícies

50% de descompte en la compra del llibre “No ens prendran la veu”

Un Nouaire, promotora de cultura catalana, ofereix als socis de Plataforma per la Llengua un 50% de descompte en la compra del llibre "No ens prendran la veu", de Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell

Un Nouaire és una iniciativa que promou la divulgació dels valors i anhels del país mitjançant creacions artístiques. Cadascuna de les seves obres tracta sobre algun d'aquests valors a través d'un llenguatge plàstic que combina la paraula amb la imatge.

El seu cercle virtuós és recollir els valors i anhels que emanen de la societat, transformar-los en una creació artística de qualitat i retornar a la societat aquesta creació per engrandir encara més la riquesa cultural del país amb temes actuals i reivindicatius.

En aquest llibre, les obres de les artistes Marta Ballvé, Laura Iniesta, Anet Duncan i Núria Rossell acompanyen els textos de vint-i-quatre dones valentes i compromeses. És un llibre fet des de l'activisme i amb mirada de dona.

Les obres de les artistes plàstiques estableixen un diàleg amb els textos i es converteixen també en una eina de compromís social.

Se n'ha fet una edició limitada de 998 exemplars numerats i signats a mà per les artistes. El llibre s'entrega dins d'un estoig negre.

L'obra ha estat coordinada per l'artista Núria Rossell, amb un desig de fer visibles les dones, desmuntar els estereotips de gènere, denunciar les injustícies socials i climàtiques, i reivindicar la igualtat d'oportunitats, la diversitat i la pluralitat.

La informació d'aquest llibre d'artista es troba al web.

Per beneficiar-vos de la promoció, els socis de la Plataforma per la Llengua, heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, i us indicarem els passos que heu de seguir.

No deixis escapar aquesta oportunitat!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin