Notícies ← Altres notícies

Presentem 'El vuitè cel', de Bernat Gasull, en una nova edició del Sant Jordi de Nadal

El grup local de Plataforma per la Llengua a Barcelona va participar a la desena edició del Sant Jordi de Nadal que organitza el TRESC a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

L'ONG del català hi va ser present amb una paradeta i hi va organitzar la presentació d'El vuitè cel, un llibre en el qual l'activista Bernat Gasull i Roig homenatja el vessant muntanyenc del seu germà Martí, ànima i fundador de Plataforma per la Llengua

El dissabte 2 de desembre, el grup local de Plataforma per la Llengua a Barcelona va participar en la desena edició del Sant Jordi de Nadal que el TresC organitza cada any a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb una paradeta i la presentació d'El vuitè cel (Tushita, 2022), de Bernat Gasull.

Els voluntaris de l'entitat hi van ser durant tot el dia amb una parada que informava els visitants de les campanyes de l'entitat i venia marxandatge per donar-hi suport. L'ONG del català també va encarregar-se d'organitzar la presentació del darrer llibre de Bernat Gasull i Roig, El vuitè cel, publicat l'any passat per Tushita Edicions.

El llibre relata els darrers dies del seu germà, l'activista Martí Gasull, al Nepal, abans de morir en una allau a la muntanya del Manaslu (8.163 metres) l'any 2012. Martí Gasull va ser un gran activista pel català i, a més de ser un dels fundadors de Plataforma per la Llengua, també en va ser l'ànima ideològica i una de les seves cares més visibles durant els gairebé dinou que va estar vinculat a l'entitat.

Bernat Gasull presentant el seu darrer llibre, en una conversa amb Bernat Reher

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin