Notícies ← Altres notícies

10% de descompte en la factura telefònica de mòbil, fibra i paquets de fibra amb aproop!

La Plataforma per la Llengua i aproop! telecom, l'operadora de telecomunicacions valenciana, han signat un acord perquè els socis de l'ONG del valencià puguen beneficiar-se d'una promoció exclusiva: un 10 % de descompte en qualsevol de les tarifes de mòbil, fibra o paquet de fibra amb mòbil que té aproop! a la seua web, durant dotze mesos.

aproop! telecom i Plataforma per la Llengua llancen aquesta promoció amb l'objectiu de promoure l'ús del valencià, però també amb la voluntat d'apostar per un model d'empresa de proximitat, arrelada al territori i que, a més, defén la llengua.

Per gaudir d'aquest avantatge com a soci només cal enviar un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per a beneficiar-te'n.  El descompte va dirigit tant als socis de l'ONG del valencià clients de la teleoperadora com a aquells que s'animen a unir-se a aproop! 

Descompte no acumulable a altres ofertes o descomptes.

Sobre aproop! telecom

aproop! telecom és un operador de telecomunicacions de quilòmetre zero, nascut a València, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix a les tres províncies del País Valencià. Té xarxa pròpia i també acords amb altres operadors que li permeten oferir la màxima cobertura a tot l'estat espanyol i accés a la tecnologia més moderna.

Els valors d'aproop! són la proximitat, que es puga parlar en valencià amb el servei d'atenció al client i al interactuar amb serveis digitals, amb la màxima cobertura, gaudint de paquets flexibles i a un bon preu.

Ara, més que mai, lluitar per la teua llengua té recompensa!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin